Kesän 2021 päiväleirit

Nuorten Kuoroliitto pyrkii järjestämään lauluntäyteisiä päiväleirejä tulevana kesänä jälleen useammalla paikkakunnalla koronatilanteen sallimissa rajoissa. Leireillä noudatetaan sen hetkistä ohjeistusta ja haluamme tehdä leireistä turvallisen kaikille osallistujille. Leirille ei tule osallistua kipeänä tai jos on mitään koronaan viittaavia oireita.

Tänä vuonna leirit ovat hieman erilaisia eri paikkakunnilla. Jyväskylän leiri on suunnattu 6-13-vuotiaille lapsille ja Turussa järjestetään päiväleirit sekä alakouluikäisille, että yläkoululaisille ja lukioikäisille. Millään leirillä ei edellytetä aiempaa kokemusta laulamisesta ja leirin sisältö sovitetaan ryhmän taitotasoon sopivaksi. Leirimaksu 65€/osallistuja sisältää opetuksen ja lounaan joka päivä.

Leiriläiset on tapaturmien varalta vakuutettu. Toivomme, että ilmoitatte lomakkeella mahdollisten ruoka-aineallergioiden lisäksi myös mahdolliset sairaudet tai muut asiat, jotka olisi hyvä olla opettajien tiedossa. Varmistattehan myös, että käytätte oikean paikkakunnan lomaketta ilmoittautuessanne. Lähetämme huoltajille vielä ennen leiriä tarkempaa tietoa sähköpostitse. Myös leirimaksulasku tulee ilmoittautumisen jälkeen huoltajalle sähköpostiin.

Ilmoittutumisen voi perua kuluitta viimeistään 10 vrk ennen leirin alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 20€ käsittelykuluja. Sairaustapauksissa peruutuskulusta voidaan neuvotella. Peruminen tulee tehdä sähköpostitse toimisto@nuortenkuoroliitto.fi

Lisätietoja: toimisto@nuortenkuoroliitto.fi

(Lisäämme paikkakuntien tietoja alle sitä mukaa kun leirit varmistuvat.)

Jyväskylä 7.-10.6.2021

Jyväskylän päiväleiri järjestetään Puistokoululla (Puistokatu 7-9, Jyväskylä) 7.-10.6.2021 klo 10-13.30 ja lisäksi to 10.6. on luvassa pieni konsertti huoltajille. Leirillä opettajina toimivat Meritta Pyykkönen ja Matilda Kangas. Leiri järjestetään yhteistyössä Vox Aurea -kuoroperheen ja Jyväskylän kaupungin kanssa. 

Leirin sisältö:

  • – Omaan ääneen tutustutaan äänellä leikittelyn kautta
  • – Kuuntelemisen taitoa harjoitellaan
  • – Oppiminen tapahtuu yhdessä laulamisen ja musisoinnin ilon kautta
  • – Opitaan innostavia, lasten maailmaan ja lasten äänelle sopivia lauluja
  • – Harjoitellaan esiintymistaidon perusteita minikonsertissa
  • – Tehdään ääniharjoituksia
  • – Opitaan ryhti- ja hengitysharjoituksia leikin kautta
  • – Opetellaan kaanonissa laulamista
  • – Harjoitetaan kuorossa laulamisen kautta yhteistyötaitoja ja ryhmässä toimimista

Leirille ilmoittautuminen on päättynyt.

Turku 2.-5.8.2021

Turussa järjestetään kaksi leiriä samaan aikaan. Paikkana on Mestarikadun koulutalo (Mestarinkatu 2, Turku).

Turun leirit ja niiden aikataulut

Laulupäiväleiri alakouluikäisille aloittaville ja jatkaville kuorolaisille

Maanantai-keskiviikko 2.-4.8. klo 10-14
klo 10-12 kuoroharjoitukset
klo 12- 12-45 lounas
klo 12.45 – 13.45 yhteisharjoitukset nuorisokuorolaisten kanssa

Torstai 5.8.  klo 10-14 & klo 18-19
klo 10-12 kuoroharjoitukset
klo 12-12.45 lounas
klo 12.45-13.45 kenraaliharjoitus konserttia varten
klo 18-19  konsertti

Laulupäiväleiri yläkoulu- ja lukioikäisille aloittaville ja jatkaville kuorolaulajille

Maanantai-keskiviikko 2.-4.8. klo 12-16
klo 12-12.45 lounas
klo 12.45 – 13.45 yhteisharjoitukset lapsikuorolaisten kanssa
klo 14-16 nuorisokuoron harjoitukset

Torstai 5.8.klo 10-14 & klo 18-19
klo 10-12 harjoitukset
klo 12-12.45 lounas
klo 12.45-14.00 kenraaliharjoitus konserttia varten
klo 18-19 konsertti

Leireille ovat tervetulleita kaikki kuorolauluharrastuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Niillä harjoitellaan kuorolaulun perustaitoja (äänenkäyttö, hengitys, kuunteleminen, esiintymistaidot, ryhmätaidot) toiminnallisesti leikkimällä, yhdessä tekemällä ja musisoimalla sekä tutustutaan Turun konservatorion ja musiikkiopiston kuorojen syyskauden ohjelmistoon. Opetussisältöjä sovitetaan leiriläisten taitotasoa vastaavaksi. Leirien vetäjinä toimivat Terhi Lehtovaara, Tuire Mellanen ja Roosa Punkari. Leirille osallistujat ovat tervetulleita mukaan Turun konservatorion ja musiikkiopiston kuorotoimintaan leirin jälkeen, mutta on mahdollista osallistua myös vain kesäleirille. Leirit päättyvät torstaina 5.8.2021 loppukonserttiin klo 18, mikä striimataan kotijoukoille, mikäli yleisö ei saa tulla paikalle. Leirit järjestetään yhteistyössä Turun konservatorion ja musiikkiopiston kanssa.

Molemmille leireille otetaan vielä jälki-ilmoittautumisia 25.7. asti. Ilmoittautuminen onnistuu tästä: Turku

Tilaa jäsenkirje

Tilaa jäsenkirjeet suoraan sähköpostiisi liittymällä postituslistallemme. Kirjoita sähköpostiosoitteesi viereiseen laatikkoon ja lähetä sähköpostiosoitteesi.