logo

Kuorossa kuulun -kasseja ja paitoja tulossa myyntiin!

Ihanaa kuorossa kuulun julistetta saa nyt kasseissa ja pian myös t-paidoissa. Kassit ovat tukevaa luomupuuvillaa ja niiden hihna ylettää mukavasti myös olkapäälle. Paitoja on tulossa 9 eri väriä ja niihin saa halutessaan kuoron oman logon selkäpuolelle. Kuvia ja hintatiedot tulevat heti ensi vuoden alussa. Kassia ehtii nyt tilaamaan vielä joulupukin konttiinkin, kunhan tilaus on tehty 16.12. mennessä. Yksi kassi maksaa 9€ ja jos tilaat kaksi tai enemmän, hinta on 8€/kpl. Kassi tullaan jakamaan myös kaikille kuoropäivien osallistujille.

Kuorossa kuulun -kassi

MunKuoro-verkosto ja kuoronjohtamisen koulutusvideot auki kaikille jäsenkuoroille

Syksyn aikana rakentunut MunKuoro-verkoston aineisto on nyt auki myös kaikille jäsenkuoroille. Tällä hetkellä alustana on vielä Google Drive, johon kertyy pikkuhiljaa erilaista hyödyllistä sisältöä kuoroarkeen. Nähtävissä on myös MunKuoro-verkoston etämiittien tallenteet, joissa on vinkkejä mm. lasten laulattamiseen ja esiintymistaitojen harjoitteluun. Lisäksi johtajille on luotu oma WhatsApp-ryhmä, jossa voi nopeasti kysäistä apua tai jakaa loistavan löytönsä.

Lisäksi hallitus päätti tarjota kaikkien jäsenkuorojen käyttöön ilmaiseksi muutama vuosi sitten tekemämme lapsikuoronjohtamisen koulutusvideot. Näiden 21:n videon avulla opiskellaan Anna Noran johdolla silloin kun itselle sopii. Videoiden otsikot löytyvät lueteltuna alta. Jos siis jäsenkuorot haluatte päästä käyttämään näitä materiaaleja, laittakaa sähköpostia toimistolle.
1. Ääniraudan kuuntelu
2. Aloituksen ja lopetuksen kuuntelu
3. Tempon lukeminen lyönnistä
4. Kaanonryhmien valmistukset
5. Lyöntitekniikkaa: hengitys ja pohja valmistavassa lyönnissä
6. Lyöntitekniikkaa: valmistava lyönti taukojen jälkeisten sisääntulojen opettamisessa
7. Laulava käsi melodian opettamisessa
8. Hassut sanat
9. Unisonolaulun vahvistaminen
10. Mykkälaulu
11. Mykkälaulu kahdessa ryhmässä
12. Kysymyksiä mykkälaulusta
13. Kuoroleikki: Kuoronjohtaja käskee
14. Kuoroleikki: Katseleikki
15. Kuoroleikki: Leukaleikki
16. Kuoroleikki: Ääniketju
17. Kuoroleikki: Revontulet
18. Kappalekohtainen intonaatio
19. Kuoroleikki: Ajatustenlukija
20. Kaksiäänisyyden alkeet
21. Kaksiäänisyyden alkeet 2

MunKuoro-jäsenyys

Lokakuun lopulla pidetyssä ylimääräisessä liittokokouksessa hyväksyttiin myös sääntömuutos, joka mahdollistaa uudenlaisen jäsenyysmuodon: MunKuoro-jäsenyyden. Säännöt ovat nyt PRH:n tarkastettavana. Alkuvuonna kuulette myös tästä lisää.
Muistutus! Sulasolin jäsenten pitää muistaa päivittää tiedot FlowMembersiin maanantaihin 13.12. mennessä. Jos kohtaatte tässä haasteita olkaa yhteydessä sähköpostitse Sulasoliin (jäsenrekisteri*ät*sulasol.fi). Vain meidän jäsenenämme olevat kuorot voivat ilmoittaa mahdolliset muutokset jäsenmäärässä sähköpostilla vuoden loppuun mennessä.
MailPoet