logo

Etätapaaminen 28.3.2021

Hallitus keskusteli kokouksessaan siitä miten erilaisissa tilanteissa kuorot ovat nyt jo vuoden kestäneen koronaelämän jälkeen. Osa on päässyt treenaamaan lähes normaalisti, osa välillä tai erityisjärjestelyillä ja joillain toiminta on ollut käytännössä keskeytettynä. Kukaan ei kuitenkaan ole tilanteen kanssa yksin, koska haasteita tämä pandemia on aiheuttanut jokaiselle kuorolle.

Tästä virisi ajatus vertaistapaamisesta, jossa voitaisiin kuulla ja tulla kuulluksi: kuulla mitä muut ovat korona-aikana tehneet, saada ehkä uusia ajatuksia omaan tekemiseen ja vertaistukea erilaisiin haasteisiin. Ohjelmassa on ainakin lyhyet kuulumiset hallituksen jäsenten kuoroilta, joissa tilanteet ovat jo hyvin erilaiset. Lisäksi Terhi Lehtovaara on luvannut demota uutta Virtual choir -työkalua, jossa varsin matalalla kynnyksellä päästään tekemään yhdessä etänä.

Tervetuloa siis mukaan sunnuntaina 28.3.2021 klo 16.00-17.30 varsinkin kaikki kuoronjohtajat, mutta miksei kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet! Ilmoittaudu osallistujaksi 25.3. mennessä vastaamalla tähän viestiin tai lähettämällä viestin toimisto@nuortenkuoroliitto.fi. Jos sinulla on jokin oma hyväksi havaittu, ehkä vähän tuntemattomampi työkalu etäkuoroiluun, josta haluat kertoa muille, mainitse siitä viestissäsi.
KuorossaKuulunJuliste
MailPoet