logo

Kuulun - Nuorten kuoropäivien juliste on julkaistu

Kuoropäivien virallinen juliste on valmis! Julisteen kuvitukseen halusimme tiivistää kaiken sen hyvän mitä kuorolaulu harrastajilleen antaa. Kuvailumme visualisoi RedanRedan. Julisteesta on tehty myös toinen versio, joka on tarkoitettu pidempään käyttöön ja sitä on tarkoitus tämän vuoden aikana levittää ympäri maan. Lisäksi mietimme mitä kaikkea mukavaa paidoista kasseihin tuo kuva voisi koristaa. Jos haluatte jo heti päästä tulostamaan tuon kuvan vaikka harjoitustilan, koululuokan tai vaikka oman työhuoneenne seinälle, voitte pyytää meiltä tiedostoa sähköpostitse.

Kuoropäiville voi ilmoittautua vielä tämän kuun loppuun asti. Linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy tämän kirjeen lopusta.
Kuoropäiväjuliste

Kuoropäiväetkot 25.4.2021

Vaikka kuoropäivät siirtyivät syksyyn on keväällä luvassa kuitenkin kuoropäivien etkot. Sunnuntaina 25.4. klo 14.00 kaikki kuoropäiville ilmoittautuneet pääsevät osallistumaan yhteiseen etäkonserttiin, jossa kaikki kuorot esittävät yhden laulun. Käytännön toteutus selviää lähempänä kun nähdään millaisten rajoitusten kanssa tuolloin eletään. Myöhemmin samana päivänä, klo 17.00 kuoronjohtajille on tarjolla Mia Makaroffin etäkoulutus luovasta tekemisestä. Viestimme näistä osallistujille lähempänä ajankohtaa tarkemmin.

Helpota kansainvälistä festivaali-ikävää etäfestareilla

Neerpeltin kuorofestivaali järjestetään tänä vuonna verkossa 1.5.2021. Kuorot voivat osallistua mukaan etänä valmiilla tallenteilla ja saavat esityksestään kansainväliseltä tuomaristolta sanallisen palautteen. Tallenteista muodostetaan lähetettävä konsertti, jota voi seurata mistä vain. Lisätietoja löytyy täältä.
MailPoet