logo

Kuulun - Nuorten kuoropäivät siirtyy lokakuulle

Olemme koko viime syksyn ja alkutalven seuranneet koronatilanteen kehittymistä ja nyt kaikki ennusteet näyttävät siltä, että kevään joudumme vielä elämään erilaisten rajoitusten kanssa. Tästä johtuen olemme päätyneet siirtämään kuoropäivät syksylle, jolloin toivottavasti epidemia ei enää rajoita kokoontumisia. Tapahtuman uusi ajankohta on 1.-3.10.2021.

Ohjelma pysyy pitkälti samana. Kouluttajista lähes kaikki ovat pystyneet jo lupautumaan myös uuteen ajankohtaan. Selvitämme vielä tilannetta ja työryhmä miettii myös voitaisiinko jo keväälle keksiä jotain yhteistä tekemistä syksyä odotellessa. Tiedotamme näistä lisää myöhemmin.


Tähän mennessä tehdyt ilmoittautumiset pysyvät automaattisesti voimassa ja ilmoittautuneisiin kuoroihin on oltu jo yhteydessä. Ilmoittautumisaikaa on nyt jatkettu 28.2.2021 asti, joten uudet kuorot ovat tervetulleita mukaan! Linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy alta.

Ilmoittautuneille kuoroille aletaan piakkoin toimittaa materiaaleja, jotta niihin ehditään tutustumaan jo hyvin kevätkauden aikana. Toivotaan, että tällä siirrolla saamme toteutettua loistavan tapahtuman ilman rajoituksia!
MailPoet